Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο άγριου ξυλοδαρμού 15χρονου από ανήλικους έξω από σχολείο της Αττικής

Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο άγριου ξυλοδαρμού 15χρονου από ανήλικους έξω από σχολείο της Αττικής

Τόσο οι τέσσερις νεαροί που φαίνονται στο βίντεο, όσο και το κορίτσι που το τραβά, έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει κατάθεση στην Αστυνομία

Σοκ προκαλεί βίντεο-ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα, στο οποίο αποτυπώνεται ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 15χρονου από άλλους ανήλικους έξω από σχολικό συγκρότημα της Αθήνας.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Live News» ο 15χρονος φέρεται να κατήγγειλε, ότι πριν από 5 μήνες είχε τσακωθεί με έναν άγνωστο νεαρό, γιατί μπήκε στην ομάδα του viber, στην οποία ανταλλάσσουν μηνύματα μόνο συμμαθητές. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Μαρτίου σε σχολείο της Αθήνας, με τη μητέρα του ανήλικου να αναφέρει, πως «έξω από το σχολείο την ώρα που σχολούσε, ήταν τέσσερα παιδιά που τον πλεύρισαν. Του ζήτησαν να πάει μαζί τους σε κάποιο παραπέρα σημείο, δεν ήθελε ο μικρός, ήθελε να φύγει. Ο ένας τον έπιασε από τον σάκο, τον τράβηξε, τον πήγαν σε απόμερο σημείο. Του έριξαν μία μπουνιά στο πρόσωπο. Το παιδί έπεσε κάτω, έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι κι άρχισαν να τον κλωτσούν στο κεφάλι».

Μάλιστα, όση ώρα η ομάδα των τεσσάρων είχε κυκλώσει το αγόρι και ο συνομήλικός του τον χτυπούσε αλύπητα, ένα κορίτσι τραβούσε το βίντεο και ύστερα, η ίδια το μοίρασε ως τεράστιο επίτευγμα στους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου. Τόσο οι τέσσερις νεαροί που φαίνονται στο βίντεο, όσο και το κορίτσι που το τραβά, έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει κατάθεση στην Αστυνομία. Ο φάκελος της υπόθεσης έχει σταλεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει τα περαιτέρω.