Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Έδειραν τη συμμαθήτρια τους και ανέβασαν το βίντεο στο TikTok

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Έδειραν τη συμμαθήτρια τους και ανέβασαν το βίντεο στο TikTok

Στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να της κάψουν τα μαλλιά

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια έφηβη, μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου, στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, από συμμαθήτριές της, που της είχαν στήσει καρτέρι, όπως κατήγγειλαν οι γονείς της.

Οι κοπέλες την τράβηξαν από τα μαλλιά, την χτύπησαν στο κεφάλι και μάλιστα βιντεοσκόπησαν την επίθεση και την ανέβασαν στο TikTok με στόχο να τη διαπομπεύσουν, ανέφερε η Λία Χριστάρα στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τους γονείς της κοπέλας αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί τους έγινε στόχος επίθεση καθώς στο παρελθόν την έχουν χτυπήσει ξανά, έχουν προσπαθήσει να της κάψουν τα μαλλιά και έχουν πετάξει ακόμα και σκουπίδια μέσα στην τσάντα της. Οι γονείς έχουν μιλήσει τόσο στον διευθυντή του σχολείου όσο και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά όπως είπαν δεν έκαναν κάτι.

«Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μία πιτσαρία που βρισκόταν έξω, την πήγαν πίσω από το δημαρχείο Ευόσμου και μια άλλη κοπέλα την χτύπησε τραβώντας την από τα μαλλιά και χτυπώντας την στο κεφάλι και το ανέβασε στο TikTok», δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο συνήγορος της οικογένειας της κοπέλας, Αθανάσιος Χατζάκος.