Ανατροπή με την απεργία στα ΜΜΜ: Μετρό, Ηλεκτρικός και τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη

Ανατροπή με την απεργία στα ΜΜΜ: Μετρό, Ηλεκτρικός και τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη

Ανεστάλη η απεργία των εργαζομένων

Η 24ωρη απεργία που είχαν κηρύξει οι εργαζόμενοι του μετρό για αύριο, Τρίτης 28 Μαρτίου, ανεστάλη και έτσι τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η ΣΤΑ.ΣΥ μέσω ανακοίνωσής της ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 οι Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό και το Τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά, μετά την αναστολή της απεργιακής κινητοποίησης σωματείου εργαζομένων.

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών τονίζει πως υπάρχει «δίαυλος επικοινωνίας για την επίλυση των αιτημάτων των εργαζομένων και ως εκ τούτου αναστέλλει την 24ωρη απεργία».

Πιο αναλυτικά το ΣΕΛΜΑ στην ανακοίνωση του επισημαίνει «Στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση των αιτημάτων μας και των δεσμεύσεων της κυβέρνησης προς τους εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ, φάνηκε αμυδρά, να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας για την επίλυση των προβλημάτων.

Για το λόγο αυτό το σωματείο μας αναστέλλει "προσωρινά" μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, την 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει για αύριο Τρίτη 28/3/23, διεκδικώντας κρατικές συγκοινωνίες, φθηνές γρήγορες και αξιόπιστες για όλους τους πολίτες»