Λαγονήσι: Ελεύθεροι οι τέσσερις προσεχθέντες – Ψάχνουν τους δράστες του πυροβολισμού σε 16χρονο

Λαγονήσι: Ελεύθεροι οι τέσσερις προσεχθέντες – Ψάχνουν τους δράστες του πυροβολισμού σε 16χρονο

Τι κατέθεσε συγγενής του παιδιού - Οι αρχές σαρώνουν τις κάμερες της περιοχής

Μυστήριο καλύπτει την ένοπλη επίθεση με θύμα έναν 16χρονο, που σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λαγονήσι, με την ΕΛ.ΑΣ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι τέσσερις προσαχθέντες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εναντίον τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας επιχειρούν να αξιοποιήσουν τυχόν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχει καταγράψει το δρομολόγιο του «πιστολέρο» που τραυμάτισε στον μηρό τον 16χρονο. Αυτό καθώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν, τόσο από τα δύο παιδιά όσο και από τους γονείς τους, δεν έχουν εισφέρει στην έρευνα.

Σύμφωνα με την κατάθεση συγγενούς του ενός παιδιού, οι δύο φίλοι γύρναγαν από βόλτα όταν από αυτοκίνητο με μαύρα φιμέ τζάμια βγήκε αλλοδαπός μιλώντας κάποια ξένη γλώσσα. Ο τόνος της φωνής του ήταν σαν να τους βρίζει και στα 5 μέτρα σημάδεψε στο πόδι και χτύπησε το ένα παιδί, έτσι ξαφνικά.

Αυτο που επισημαίνει συγγενής του παιδιού είναι ότι τον έπιασε από τον ώμο και στα αγγλικά του είπε έλα, προσπαθώντας να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο.