Εφιάλτης για 13χρονη στη Λακωνία: Έμεινε έγκυος από έναν από τους βιαστές της – Συνελήφθη συγγενής της και δύο αλλοδαποί

Εφιάλτης για 13χρονη στη Λακωνία: Έμεινε έγκυος από έναν από τους βιαστές της – Συνελήφθη συγγενής της και δύο αλλοδαποί

Το κορίτσι γέννησε στα τέλη του 2022 το παιδί ενός εκ των βιαστών της, ενώ υποστηρίζει ότι βιάστηκε και μετά τη γέννα

Μία νέα σοκαριστική υπόθεση που αφορά σε βιασμό ανήλικου κοριτσιού, το οποίο μάλιστα έμεινε έγκυος και έφερε στον κόσμο το παιδί ενός εκ των βιαστών της, έρχεται στο φωτς της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή «Live News», η υπόθεση αφορά μία 13χρονη από την Λακωνία, η οποία βιάστηκε τόσο από συγγενικά της πρόσωπα, όσο και από αλλοδαπούς με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στα τέλη του 2022, όταν το κορίτσι ήρθε να γεννήσει σε μαιευτήριο της Αθήνας, το οποίο ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. λόγω του νεαρού της εγκυμονούσας και η ανήλικη προχώρησε στις σοκαριστικές αποκαλύψεις στους αστυνομικούς.

Στην κατάθεση της η 13χρονη υπέδειξε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν και οι οποίοι συνελήφθησαν, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με την ανήλικη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζοντας ότι έγινε με τη θέλησή της. Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι, ότι μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023, συνελήφθη συγγενής της, ο οποίος όπως είπε η ανήλικη, τη βίαζε και φέρεται μάλιστα να είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 13χρονη.

Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες, προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας κρατείται σε φυλακές για άλλο όμως αδίκημα. Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η πληροφορία, ότι μετά τη γέννα η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο όπως κατήγγειλε η ίδια, τη βίαζε.