Αχαΐα: Είχαν μετατρέψει χώρο πυλωτής σε χαρτοπαικτική λέσχη

Αχαΐα: Είχαν μετατρέψει χώρο πυλωτής σε χαρτοπαικτική λέσχη

Συνελήφθησαν 14 άτομα

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή της Αιγιαλείας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας και της ΟΠΚΕ της ίδιας υπηρεσίας 13 άνδρες (εννέα ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια, ως ιδιοκτήτρια της οικίας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ Αιγιαλείας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε παράνομη λέσχη, βρισκόμενη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε πυλωτή οικίας, όπου συνέλαβαν δώδεκα άνδρες, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες σε παράνομο τυχερό παίγνιο και έναν ακόμα ημεδαπό άνδρα, που είχε το ρόλο του διαχειριστή της παράνομης λέσχης.

Οι αστυνομικοί κατά την έρευνα τους στο χώρο βρήκαν και κατέσχεσαν ως πειστήρια 1.879 ευρώ, ένα ρούτερ, μία κάμερα με κάρτα μνήμης ως καταγραφικό, 882 μάρκες αντιστοιχούμενες σε χρηματικά ποσά, επτά τράπουλες και
τρία μπλοκ σημειώσεων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.