Αθήνα: Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη – Δείτε φωτογραφίες του News

Αθήνα: Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη – Δείτε φωτογραφίες του News

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας - Ποιοι σταθμοί του Μετρό έκλεισαν και τι γίνεται με το τραμ

Μαζική είναι η συμμετοχή του κόσμου αυτή την ώρα στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την τραγωδία στα Τέμπη. Για το λόγο αυτό, η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστημίου και στην οδό Σταδίου.

Λόγω των κινητοποιήσεων οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έκλεισαν στις 10:30 και οι συρμοί διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση, ενώ στις 12:00 έγινε το ίδιο με τους σταθμούς «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι».

Τέλος, στη στάση «Λ. Βουλιαγμένης» τερματίζουν προσωρινά οι συρμοί του Τραμ.

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετέχουν το ΠΑΜΕ, πλήθος εργατικών κέντρων, Ομοσπονδίες, σωματεία, μαζικοί φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές έχουν συγκεντρωθεί περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, στέλνοντας το μήνυμα ότι «αυτός ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί ως την τελική δικαίωση».

Επιπλέον είναι και οργανώσεις της Αριστεράς καθώς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο συλλαλητήριο έδωσε το παρών ο Δημήτρης Κουτσούμπας κι έστειλε το μήνυμα ότι το ΚΚΕ δεν θα την αφήσει να ξεχαστεί, σημειώνοντας ότι «εμείς όλοι θα γίνουμε των νεκρών μας η φωνή».

«Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να παραγραφεί, δεν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί. Εμείς όλοι θα γίνουμε των νεκρών μας η φωνή», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Δείτε φωτογραφίες του News από τη συγκέντρωση:

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος