Ληστεία με λεία πάνω από 200.000 ευρώ σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Λαμίας-Θεσσαλονίκης

Ληστεία με λεία πάνω από 200.000 ευρώ σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Λαμίας-Θεσσαλονίκης

Άγνωστος δράστης άρπαξε μέσα από αυτοκίνητο που είχε σταματήσει, τσάντα με χρήματα και τιμαλφή

Ληστεία με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ σημειώθηκε σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Λαμίας - Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο 221ο χλμ μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Στυλίδας.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, σταμάτησε στο σημείο, προκειμένου να πάνε τουαλέτα οι γονείς του και τότε άγνωστος δράστης άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε από μέσα τσάντα, που περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια Rolex, καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας, που υπολογίζονται άνω των 200.000 ευρώ, όπως αναφέρει το lamiareport.gr. Όταν ο 30χρονος αντέδρασε και σαστισμένος προσπάθησε να τον σταματήσει, ο δράστης τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο και τράπηκε σε φυγή πηδώντας την περίφραξη της εθνικής. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να κάνει το ίδιο ο 30χρονος, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Από τα πρώτα στοιχεία ο ληστής δεν μπορεί να βρέθηκε τυχαία στο σημείο και δεν αποκλείεται κάποιος συνεργός του να ακολουθούσε το αυτοκίνητο. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας που εξετάζει και το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν κατά μήκος της εθνικής.