Κινηματογραφική ληστεία στην εθνική οδό: Ληστής στόχευσε πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο σε πάρκινγκ – 250.000 ευρώ η λεία

Κινηματογραφική ληστεία στην εθνική οδό: Ληστής στόχευσε πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο σε πάρκινγκ – 250.000 ευρώ η λεία

Η τσάντα που κλάπηκε περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια Rolex, 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και νομικά έγγραφα

Κινηματογραφική ληστεία με λεία ύψους 250.000 ευρώ σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9/3) σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού  στο ύψος της Λαμίας. Το πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο με τους τρεις επιβάτες, που είχαν προορισμό τη Θεσσαλονίκη, σταμάτησε στο πάρκινγκ και τότε οι δύο από τους τρεις αποβιβάστηκαν από το όχημα. Ο ληστής αιφνιδίασε τον 30χρονο οδηγό, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, πήρε μία τσάντα και άρχισε να τρέχει.

Ο οδηγός κινήθηκε προς το μέρος του ληστή και άρχισε να τον καταδιώκει. Τότε ο δράστης τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε να διατηρήσει στην κατοχή του τα κλοπιμαία. Στη συνέχεια, πήδηξε την περίφραξη του αυτοκινητοδρόμου και άρχισε να τρέχει. Ο οδηγός προσπάθησε να τον ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην προσπάθειά του να πηδήξει και αυτός την περίφραξη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η τσάντα που κλάπηκε περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια «Rolex», 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και νομικά έγγραφα, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στις 250.000 ευρώ.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη είναι σε πλήρη εξέλιξη.