Ναύπλιο: Συνελήφθη 21χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Ομόνοια

Ναύπλιο: Συνελήφθη 21χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Ομόνοια

Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών

Ένας 21χρονος υπήκοος Αφγανιστάν συνελήφθη στο Ναύπλιο, διότι, σύμφωνα με την αστυνομία, εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο συλληφθείς εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας αλλοδαπού και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο αλλοδαπών, έπειτα από συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ δύο ομοεθνών ομάδων, στις 15 Ιανουαρίου στην περιοχή της Ομόνοιας, στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει η αστυνομία, η συγκεκριμένη υπόθεση είχε εξιχνιασθεί από το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα από την προανακριτική έρευνα είχαν ταυτοποιηθεί τέσσερα άτομα (δύο 21χρονοι, ένας 20χρονος και ένας 18χρονος) που συμμετείχαν στην ομάδα που επιτέθηκε με αιχμηρά αντικείμενα στην άλλη ομάδα ομοεθνών τους, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός αλλοδαπού και τον τραυματισμό των δύο άλλων αλλοδαπών.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είχε ανακοινώσει η αστυνομία, από την συνδυαστική αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, προέκυψε ότι δύο εκ των ανωτέρω (21χρονος και 20χρονος) τραυμάτισαν με μαχαίρι το θύμα που υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ στις 17 Ιανουαρίου είχε συλληφθεί ο 20χρονος αλλοδαπός.