Απολαύστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας στο Full!

Απολαύστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας στο Full!

Διατίθεται από την Εθνική Ασφαλιστική σε τέσσερα διαφορετικά πακέτα: Basic, Extra, Advance και Max

Οικογενειακές στιγμές με θαλπωρή και συζητήσεις, φιλικές συγκεντρώσεις, υπέροχα Κυριακάτικα πρωινά και διασκέδαση με σειρές στην τηλεόραση, και πολλά ακόμη, όπως ένα αναμμένο τζάκι τις κρύες μέρες του χειμώνα, είναι αυτά που κάνουν το σπίτι μας σημαντικό.

Η ασφάλεια της κατοικίας μας αλλά και των περιεχομένων της αντικατοπτρίζει την ανάγκη μας για γαλήνη, ηρεμία και χαρά. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει, με τον καλύτερο τρόπο, η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα Full [Home] που διατίθεται σε τέσσερα (4) διαφορετικά πακέτα: Basic, Extra, Advance και Max.

Η Εθνική Ασφαλιστική, πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της και ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, προσφέρει ένα ευέλικτο και καινοτόμο προϊόν ασφάλισης κατοικίας. Σύμφωνα με τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, τους παρέχει τη δυνατότητα επιλογής πακέτου, με ή χωρίς ποσό απαλλαγής καθώς και την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με εξαιρετικά προσιτό κόστος ενώ παράλληλα προσφέρει και αυξημένα όρια αποζημίωσης.

Το πρόγραμμα Full [Home] παρέχει την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας με ένα πλήθος καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Αναλυτικότερα, οι παρεχόμενες καλύψεις αφορούν «συχνούς» κινδύνους της κατοικίας όπως, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για τα κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα, κάλυψη αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους, σε ιδιοκτήτη ή σε ενοικιαστή, από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, με αυξημένα όρια κάλυψης.

Επίσης, το πρόγραμμα Full [Home] προσφέρει επιπλέον κάλυψη για αλλοίωση τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, για ληστεία πολύτιμων αντικειμένων, για αμοιβές αρχιτεκτόνων και μηχανικών και για έξοδα έκδοσης οικοδομικών αδειών καθώς και για πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων, διασφαλίζοντας την ηρεμία της οικογενειακής εστίας.

Τέλος, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας24/7, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Η Εθνική Ασφαλιστική πάντα δίπλα σας με Full Προγράμματα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Full [Home] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε, στα Υποκαταστήματά μας, στον πιστοποιημένο ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς +302109099000(από Ελλάδα και εξωτερικό), ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας: www.ethniki–asfalistiki.gr, ή ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.