Έβρος: Σήμερα η κηδεία της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή

Έβρος: Σήμερα η κηδεία της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή

Ακυρώθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην περιοχή

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται η 28χρονη από το Τυχερό Σουφλίου, η οποία βρέθηκε νεκρή, με καρφωμένο το μαχαίρι στο στήθος και εκδορές στα χέρια. 

Η κηδεία της θα γίνει στις 15:00 στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού.

Σύμφωνα με το πόρισμα που παρέδωσε στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές ο ιατροδικαστής του ΠΓΝΑ, μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής χθες (21/2) ο θάνατος της 28χρονης αποδίδεται σε αυτοκτονία. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας όμως αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Αποκλείεται το παιδί μας να έχει βάλει τέλος στη ζωή του. Για εμάς αποκλείεται αυτή η περίπτωση, αλλά ξέρω εγώ τι να πω… Εμείς ζούσαμε και στο ίδιο σπίτι. Αλλά κάθε μέρα στη δουλειά, ένα πρόσχαρο κορίτσι, τι να πω, δεν έδειχνε κάποια στοιχεία» είπε στο Star.

Το μεσημέρι της Κυριακής, μετέδωσε η ΕΡΤ, λίγο πριν εξαφανιστεί, είχε υποσχεθεί να πάει στο γήπεδο να παρακολουθήσει μαζί με τις φίλες της τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας της, κάτι που δεν έγινε και ανησύχησε το κοντινό της περιβάλλον. Το γεγονός ότι είχαν απενεργοποιηθεί τα προφίλ της στο FB και το Instagram κορύφωσαν την αγωνία της οικογένειας και των φίλων της.

 

Σύμφωνα Mega η Αστυνομία φέρεται να έχει αποκλείσει το γεγονός να υπήρξε επιπλέον άτομο στην περιοχή και ειδικά στη χαράδρα που εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα. Παράλληλα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η 28χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν τον θάνατο της. Όλα θα ξεκαθαρίσουν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο αναμένεται.

Λόγω του θανάτου της η επιτροπή διοργάνωσης του Καρναβαλιού στο Τυχερό ανακοίνωσε με ανάρτηση της ότι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην περιοχή ακυρώνονται αφού «η ψυχή του καρναβαλιού δεν θα είναι πια μαζί τους» όπως αναφέρουν .