Βοιωτία: Συνελήφθησαν τρεις μαθητές για τον βιασμό της 13χρονης

Βοιωτία: Συνελήφθησαν τρεις μαθητές για τον βιασμό της 13χρονης

Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε την κακοποίηση

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του βιασμού της ανήλικης μαθήτριας που δεν έχει συμπληρώσει καν τα 13 της χρόνια, στη Βοιωτία.

Το κορίτσι βιάστηκε από τρεις επίσης ανήλικους μαθητές Λυκείου, 16, 16 και 17 ετών, αφού πρώτα το παρέσυραν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Όπως δημοσίευσε το Lamia Report, το άτυχο κορίτσι φέρεται να γνώριζε τον έναν από τους δράστες, ο οποίος με πρόφαση ότι ήθελε να της μιλήσει την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία και με τη συνέργεια των φίλων του την κακοποίησε σεξουαλικά σε εγκαταλελειμένο σπίτι.

Η 13χρονη αποκάλυψε στη συνέχεια στους γονείς της τι της είχε συμβεί και ο πατέρας της προχώρησε σε καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, αναμένοντας και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που να επιβεβαιώνει τις άνομες πράξεις.

Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη καθώς τόσο το θύμα όσο και οι καταγγέλοντες είναι ανήλικοι από κοντινές περιοχές της Βοιωτίας.