Ξεσπά η Μαίρη Παναγάκου μετά την αυτοκτονία του γιου της: «Για την πλάκα τους, γιατί είναι απαίδευτοι, άξεστοι, κουτσομπόληδες, ρουφιάνοι και βασικά τεμπέληδες»

Ξεσπά η Μαίρη Παναγάκου μετά την αυτοκτονία του γιου της: «Για την πλάκα τους, γιατί είναι απαίδευτοι, άξεστοι, κουτσομπόληδες, ρουφιάνοι και βασικά τεμπέληδες»

«Πέρναγε στον δρόμο και τον έβριζαν "Ροδέλα", "γκρούβι", "αδερφή", "imitation" τον έλεγαν»

Η είδηση της αυτοκτονίας του γιου της γνωστής μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου «έσκασε» σαν βόμβα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Η άτυχη μητέρα μίλησε στο «T-Live» και την Τατιάνα Στεφανίδου, εκφράζοντας την ανησυχία και την οργή της για τον πόλεμο που δεχόταν ο 43χρονος γιος της από τους συγχωριανούς του στη Μάνη.

«Ένα τεράστιο γιατί. Γιατί; Για ποιον λόγο; Για την πλάκα τους, γιατί είναι απαίδευτοι, άξεστοι, κουτσομπόληδες, ρουφιάνοι και βασικά τεμπέληδες. Στη Μάνη αυτό το «αργία, μήτηρ πάσης κακίας» δυστυχώς έχει πάρα πολλά παρακλάδια, πάρα πολλά πόδια και στηρίζεται» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Παναγάκου.

«Όταν κάποιος δεν έχει με κάτι να ασχοληθεί, κάθεται όλη μέρα στο καφενείο και ψάχνει να βρει και να κουτσομπολέψει. Θα σας πω χαρακτηριστικά ότι πρόπερσι διέδωσαν ότι ο Αντώνης βρήκε σε μία εκκλησία κρυμμένο ένα εκατομμύριο ευρώ. Τα πήρε, λέει, και τα τρώει με τη μητέρα του. Λένε κουταμάρες και υπάρχουν και άλλοι 10 χάνοι και τα χαύουν. Δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν» πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Ο γιος μου ήθελε να είναι επίτροπος σε εκκλησίες, έφτιαξε τις εκκλησίες, 14 βυζαντινές εκκλησίες εδώ στο χωριό. Δώρισε το πνευματικό κέντρο αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Και από εκεί και πέρα άρχισε ο πόλεμος διότι κάποιος σε ένα χωριό μικρό που ήρθε από την Αθήνα μορφωμένος και με κάποια οικονομική άνεση, έδειξε το μπόι του, ότι μπορεί να ανέβει λίγο πιο ψηλά» σημείωσε η κυρία Παναγάκου.

«Όλα αυτά τα χρόνια, υφίσταται μία απίστευτη πίεση, το να μαζεύουν υπογραφές, το να περνάει στον δρόμο και να τον βρίζουν αυτοί οι 7-8. Ροδέλα, γκρούβι, αδερφή, imitation τον έλεγαν. Έγραφαν στο διαδίκτυο: η ψευτοδιάσημη με τον imitation γιο» τονίζει η Μαίρη Παναγάκου στην κάμερα του T-Live.