Σοκ στη Μάνη: Αυτοκτόνησε ο γιος της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου – «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»

Σοκ στη Μάνη: Αυτοκτόνησε ο γιος της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου – «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»

«Ξερίζωσες την καρδιά μου, άγγελέ μου»

Τέλος στη ζωή του στα 43 του χρόνια έβαλε ο γιος της γνωστής μαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου, που διατηρεί ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια της Μάνης.

Βαθιά συγκλονισμένη και πληγωμένη, η κυρία Παναγάκου μίλησε στο Πρωινό και υποστήριξε ότι ο γιος της αυτοκτόνησε εξαιτίας του bullying που δεχόταν.

«Θα τον παντρέψω με το κορίτσι που αγαπούσε, γιατί δεν πρόλαβε. Ήταν ένα άξιο παιδί με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο» είπε αρχικά η γνωστή μαγείρισσα.

«Τον έβγαλαν ότι συζεί με μια Αλβανίδα και από την άλλη ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα δικαστήριο που έγινε την Πέμπτη επειδή δήθεν το παιδί μου έκλεψε ρεύμα από το διπλανό εκκλησάκι στο εστιατόριό του» εξηγεί.

«Ζει και θα ζει μες στην καρδιά μου και θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη» συγκλονίζει η Μαίρη Παναγάκου και καταλήγει περιγράφοντας ότι ο γιος της πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του, τού είπε αντίο και εκείνος άκουσε τον πυροβολισμό.

Φως στα ακριβή αίτια της υπόθεσης αναμένεται να ρίξουν αφενός η νεκροψία-νεκροτομή, αφετέρου η έρευνα των Αστυνομικών Αρχών.