Αγρίνιο: Ισόβια σε μητροκτόνο – Είχε καταδικαστεί για ληστεία στην Πάτρα

Αγρίνιο: Ισόβια σε μητροκτόνο – Είχε καταδικαστεί για ληστεία στην Πάτρα

Στην απολογία του υποστήριξε, ότι σκότωσε τη μητέρα του επειδή «έκανε το λάθος να ειδοποιήσει την αστυνομία..»

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας δικάστηκε η υπόθεση του τραγικού θανάτου που βρήκε μια 56χρονη από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού.

Ο 36χρονος κατηγορούμενος, βαριά ψυχικά άρρωστος με επισκέψεις σε ψυχιατρικά ιδρύματα φυλακών, στις 30 Νοεμβρίου 2021 και ενώ η αστυνομία βρισκόταν έξω από το σπίτι του στην οδό Κόκκαλη στο Αγρίνιο και οι αστυνομικοί του φώναζαν να ανοίξει , σκότωνε την 56χρονη μητέρα του με το χειρότερο τρόπο τον οποίο ο ίδιος περιέγραψε νηφάλια και με λεπτομέρειες στο δικαστήριο.

Όπως είπε την σκότωσε, γιατί η μητέρα του έκανε το λάθος να ειδοποιήσει την αστυνομία ενώ αυτός όλη τη νύχτα χτυπούσε το τραπέζι του σαλονιού προσπαθώντας να σκοτώσει τους βρικόλακες.

«Οι αστυνομικοί ήταν έξω από το σπίτι και μου φώναζαν να ανοίξω και εγώ σκότωνα την μητέρα μου η οποία δεν έφερε καμία αντίσταση», ήταν τα λόγια του.

Το δικαστήριο υιοθέτησε πλήρως την πρόταση της Εισαγγελέως Λευκάδας για ισόβια.

Η δικηγόρος της αδερφής του (πολιτική αγωγή) της μοναδικής που έχει απομείνει στην οικογένεια, επικεντρώθηκε στην έλλειψη της μέριμνας από πλευράς κράτους για τέτοιου είδους περιστατικά ενώ η δικηγόρος του κατηγορουμένου, την οποία διόρισε το δικαστήριο μελέτησε, έψαξε και προσπάθησε να σκιαγραφήσει τον άνθρωπο που πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια και παίρνει ισχυρή αγωγή την οποία την περίοδο που έκανε το έγκλημα, είχε διακόψει, όπως αναφέρει το lefkadapress.

Παρακαλούμε περιμένετε ...