Κούγιας για Πισπιρίγκου: Δεν χορήγησε αυτή τη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Δεν χορήγησε αυτή τη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης

«Το παιδί πέθανε ή από παθολογικά αίτια ή από λάθος γιατρών»

Για τη χθεσινή κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, μίλησε ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου περιέγραψε στο δικαστήριο τη γνωριμία και εν συνεχεία τη σχέση, τον γάμο του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη γέννηση των παιδιών τους. Ο μάρτυρας περιέγραψε στο δικαστήριο τη διττή συμπεριφορά της κατηγορουμένης, η οποία, όπως είπε, «είχε εμμονή» μαζί του, ακόμα και μέσα από το κελί της φυλακής, ενώ «ως μάνα υπήρξε υπόδειγμα».

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι σημαντικός μάρτυρας, μάλιστα αρχικά είχε αξιολογηθεί ως 55ος μάρτυρας. Σημαντικές είναι οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων που εξέτασαν το παιδί» είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Σχετικά με τα όσα κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης ο κ. Κούγιας είπε πως «προκάλεσαν έκπληξη στο δικαστήριο τα όσα ανέφερε για μοιχεία της 34χρονης και παιδί εκτός γάμου» ενώ διευκρίνισε πως όταν είπε για κάποιον που θα βρεθεί σε δύσκολη θέση στις 7 Φεβρουαρίου, δεν εννοούσε κάποιον που θα κατηγορηθεί για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε από την κατηγορουμένη ούτε ήταν η ποσότητα θανατηφόρα, το παιδί πέθανε ή από παθολογικά αίτια ή από λάθος γιατρών» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.