Αγρίνιο: Φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή στον 29χρονο τράπερ για παράνομη οπλοφορία

Αγρίνιο: Φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή στον 29χρονο τράπερ για παράνομη οπλοφορία

Αφέθηκε ελεύθερος και συνέχισε το ταξίδι του προς πόλη της Ηπείρου όπου θα δώσει συναυλία

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον 29χρονο τράπερ, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Αγρινίου έπειτα από την σύλληψή του για οπλοφορία το βράδυ της Παρασκευής στην Ιόνια Οδό κοντά στα διόδια της Ρίγανης.

Στη συνέχεια ο 29χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, όπου δικάστηκε και καταδικάστηκε στην παραπάνω ποινή, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 600 ευρώ. Ο τράπερ αφέθηκε ελεύθερος και συνέχισε το ταξίδι του προς πόλη της Ηπείρου, όπου επρόκειτο να δώσει συναυλία χθες. Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του στο agriniopress.gr, ο νεαρός μουσικός είχε το όπλο «μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του».

Υπενθυμίζεται, ότι οι ανδρες της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ακινητοποίησαν το όχημα για έλεγχο, κατά την διάρκεια του οποίου εντοπίστηκε, ότι πάνω του έφερε ένα εννιάρι πιστόλι τύπου Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων.

Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να συνεχίζει το ταξίδι του με προορισμό την Ήπειρο όπου σήμερα θα πραγματοποιήσει συναυλία που ακυρώθηκε χθες.