Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί από δομή – Αγνοείται η 16χρονη φίλη της

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί από δομή – Αγνοείται η 16χρονη φίλη της

Οι δύο ανήλικες είχαν φύγει στις 9 Ιανουαρίου από δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα

Βρέθηκε η 15χρονη που φιλοξενούνταν σε δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και είχε εξαφανιστεί στις 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», η 15χρονη Μαρία βρέθηκε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία της. Προσθέτει δε, ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μαρία Μ. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Ωστόσο, μαζί με την 15χρονη, είχε εξαφανιστεί από την ίδια δομή και μία 16χρονη, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Η Έλενα Κ. έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει κόκκινα μαλλιά και γαλανά μάτια. Φορούσε μια μαύρη Nike φούτερ, ένα μαύρο κολάν και λευκά Nike Air Force αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.