Χαλκιδική: Συμμορία με «άρωμα» γυναίκας άδειαζε σπίτια

Χαλκιδική: Συμμορία με «άρωμα» γυναίκας άδειαζε σπίτια

Συνελήφθησαν τέσσερις γυναίκες, ανάμεσά τους και μία ανήλικη

Τέσσερις γυναίκες ηλικίας 25,35, 40 και 16 ετών και ένας άνδρας 31 ετών συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, για κλοπές σε κατοικίες στη Χαλκιδική.

Ειδικότερα, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου οι συλληφθέντες επιβαίνοντας σε όχημα πήγαν σε πέντε οικίες σε δύο διαφορετικές περιοχές του δήμου Νέα Προποντίδας στη Χαλκιδική και με τη μέθοδο της απασχόλησης εισήλθαν στις οικίες και αφαίρεσαν κοσμήματα, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρεται να ανέφεραν στα θύματα, ότι δήθεν πωλούν διάφορα προϊόντα.

Από την έρευνα προέκυψε, ότι το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, η 16χρονη μαζί με την 25χρονη, αλλά με μία 33χρονη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, διέρρηξαν ισόγεια αποθήκη σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.