Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω γυρισμάτων της ταινίας «Dirty Angels»

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω γυρισμάτων της ταινίας «Dirty Angels»

Αναλυτικά οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί

Συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας δράσης «Dirty Angels», με πρωταγωνίστρια την Eva Green και σκηνοθέτη τον Martin Campbell, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και δύο ταινίες James Bond.

Για το λόγο αυτό και η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει μία σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, από τις 07:00 έως τις 18:00 την Κυριακή 22/01/2023, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανώνυμη οδό που συνδέει τον Α/Κ Κ7 (Συκεών – Επταπυργίου) της Περιφερειακής οδού με τους οικισμούς Εξοχής και Ασβεστοχωρίου, του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, από το ύψος περίπου 250 μέτρων μετά το ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ με κατεύθυνση προς Εξοχή έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εμμανουήλ Παππά (οδός που οδηγεί εντός Ασβεστοχωρίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, με την χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, διαμέσου της Περιφερειακής οδού έως τον Α/Κ Κ6 (Νεάπολης) και της Λεωφόρου Παπανικολάου.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...