Μοσχάτο: Νέα στοιχεία για τον 50χρονο – Τον είχε μηνύσει εταιρεία leasing για υπεξαίρεση αυτοκινήτων

Μοσχάτο: Νέα στοιχεία για τον 50χρονο – Τον είχε μηνύσει εταιρεία leasing για υπεξαίρεση αυτοκινήτων

Ο άνδρας που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του φέρεται να πωλούσε τα οχήματα ως μεταχειρισμένα, χωρίς να πληρώσει ποτέ την εταιρεία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις δραστηριότητες του 50χρονου λογιστή, που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο, παρουσία μιας 47χρονης η οποία παραδέχθηκε ότι τον... βοήθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κλωτσόντας την καρέκλα στην οποία πατούσε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του, ο 50χρονος έφερε κατάγματα και σημάδια από παλαιότερους ξυλοδαρμούς του, στοιχείο που δείχνει, ότι ο εκλιπών είχε ανοιχτά μέτωπα και με άλλα άτομα, εκτός από την 47χρονη, η οποία υποστηρίζει ότι την εξαπάτησε με δήθεν επενδυτικά προγράμματα, τρώγοντάς της πολλά χρήματα. Τώρα, σύμφωνα με τον Alpha, αποκαλύπτεται ότι μία ημέρα πριν τον θάνατό του, εταιρεία leasing υπέβαλε μήνυση εναντίον του για υπεξαίρεση 65 αυτοκινήτων.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, ο 50χρονος αφού έπαιρνε τα οχήματα με χρηματοδοτική μίσθωση, στη συνέχεια πούλησε ως μεταχειρισμένα σε ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να πληρώσει ποτέ την εταιρεία.