Αρτέμιδα: Φυγόδικος και φυγόποινος 47χρονος που συνελήφθη για διάρρηξη σε σπίτι

Αρτέμιδα: Φυγόδικος και φυγόποινος 47χρονος που συνελήφθη για διάρρηξη σε σπίτι

Είχε εγκληματική δράση σε διάφορες περιοχές της επικράτειας

Η αστυνομία ενημέρωσε σχετικά με σύλληψη 3 ατόμων από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για διάρρηξη- κλοπή σε σπίτι στην Αρτέμιδα στις 12-1-2023, ότι μετά τη δακτυλοσκοπική εξέταση του 47χρονου συλληφθέντος, προέκυψε ότι έχει σημανθεί με πολλαπλά διαφορετικά στοιχεία σε προγενέστερο χρόνο και αναζητούνταν ως διωκόμενος (φυγόδικος και φυγόποινος), με εγκληματική δράση σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.

Συγκεκριμένα, εκκρεμούν πλήθος διωκτικών τίτλων:

  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση,που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απόδραση κρατουμένου και κατοχή παραχαραγμένου νομίσματος.
  •  Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αιγίου για διακεκριμένες κλοπές, τελεσθείσες κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2020, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας.
  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αμαλιάδας για περιπτώσεις κλοπών κατ’ εξακολούθηση από άτομα που οργανώθηκαν για το σκοπό αυτό.
  •  Απόφαση Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (7) μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2018 στη Λαμία.
  • Απόφαση Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (38) μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε το Νοέμβριο του 2017 στο Άργος, και
  • Απόφαση Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (18) μηνών για κλοπή.