Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα

«Δεν είμαι μυστήριος σαν τον Μπέζο. Με αγαπούν!» είχε πει ο κατηγορούμενος ηθοποιός

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε σε δημοσιογράφους στην κοπή πίτας του θιάσου της θεατρικής παράστασης «Οικόπεδα με θέα». Ο ηθοποιός μίλησε και για τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει στο OPEN με τίτλο «Ο,τι αγαπώ», ενώ ρωτήθηκε και για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπό του.

Όσον αφορά στην εκπομπή που παρουσιάζει και τη νέα χρονιά σημείωσε: «Δεν με αφορούν τα γούρια, τα φλουριά και τα ποδαρικά για τη νέα χρονιά, είμαι τελείως αλλού. Η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά, θα ολοκληρώσουμε στο τέλος της σεζόν και προσπαθούμε να κάνουμε μία καλή συντροφιά στους τηλεθεατές το Σάββατο το βράδυ».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την απολογία του, όπου αναφέρθηκε στο όνομά του, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε: «Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι΄ αυτό. Είναι μια πάγια τακτική μου. Δε θα σχολιάσω τίποτα, δε θα σας απαντήσω σε τίποτα από αυτά. Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα».

O Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε και χθες για όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του για τον ίδιο. «Σας παρακαλώ, μη με κυνηγάτε, σας το έχω πει εκατό φορές. Μη με φέρνεται σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ πολύ, έλεος.

Δεν θα κάνω καμία δήλωση, όχι, δεν έχω να κάνω δήλωση», ήταν η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του: «Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζενη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δε λέω ότι δε μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Ότι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε!

Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είναι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!».