Ένοπλος βαρυποινίτης δραπέτης φυλακών συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι

Ένοπλος βαρυποινίτης δραπέτης φυλακών συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι των 9mm, ενώ ο 36χρονος που τον υπέλθαπτε είχε πλαστή ταυτότητα με φωτογραφία του 43χρονου

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 43 και 36 ετών, εκ των οποίων ο πρώτος όπως διαπιστώθηκε, ήταν δραπέτης φυλακών, συνελήφθησαν στο Γαλάτσι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από έρευνα σε οικία στο Γαλάτσι, κατελήφθη ο 43χρονος να κατέχει πιστόλι των 9mm και γεμιστήρα με πέντε φυσίγγια. Στην ίδια οικία ευρισκόμενος ο 36χρονος, διαρκούσης της έρευνας, αποπειράθηκε να δώσει στον προαναφερόμενο πλαστό Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς με στοιχεία τρίτου ατόμου και φωτογραφία του 43χρονου, με σκοπό να ματαιώσει τη δίωξη.

Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του 43χρονου, διαπιστώθηκε ότι αναζητείται ως δραπέτης Καταστήματος Κράτησης, στο οποίο εξέτιε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών για ληστεία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Κατασχέθηκαν πιστόλι των 9mm με γεμιστήρα που περιείχε πέντε φυσίγγια και ένα πλαστό Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.