Άγιος Στέφανος: Συνελήφθη 15χρονος, που με άλλους τέσσερις ανήλικους ξυλοκόπησαν 16χρονο

Άγιος Στέφανος: Συνελήφθη 15χρονος, που με άλλους τέσσερις ανήλικους ξυλοκόπησαν 16χρονο

Κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 15χρονος κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Παράλληλα, αναζητούνται ακόμα τέσσερις ανήλικοι (δύο ημεδαποί, 14 και 15 ετών και δύο αλλοδαποί, 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν ως συνεργοί του συλληφθέντα, και για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χθες το μεσημέρι οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε την επίθεση. Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 15χρονο, τον οποίο οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Αγίου Στεφάνου, όπου και συνελήφθη.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, πιπρόσθετα συνελήφθησαν και οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.