Μάνος Δασκαλάκης σε Αλέξη Κούγια: «Εγώ είμαι ο μόνος που έχω δικαίωμα στον τάφο της Τζωρτζίνας»

Μάνος Δασκαλάκης σε Αλέξη Κούγια: «Εγώ είμαι ο μόνος που έχω δικαίωμα στον τάφο της Τζωρτζίνας»

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στον εν διαστάσει σύζυγο και τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου στο δικαστήριο

Ένταση προκλήθηκε χθες Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μεταξύ του πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνου Δασκαλάκη και του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορούμενης μητέρας, Αλέξη Κούγια, με αφορμή την φωτογραφία των παιδιών επάνω στο μνήμα.

Σύμφωνα με το Star, ο Αλέξης Κούγιας είχε έναν έντονο διάλογο με τον Μάνο Δασκαλάκη, με αφορμή φωτογραφίες στα μνήματα των παιδιών, τις οποίες φέρεται να κατέστρεψε ο πατέρας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όλα συνέβησαν, όταν ο Αλέξης Κούγιας συνομιλώντας με τους δικηγόρους του Μάνου Δασκαλάκη, τους είπε να του μεταφέρουν το εξής: «Πείτε του να μην βγάζει τις φωτογραφίες από τους τάφους των παιδιών του».

Οι δικηγόροι του τελευταίου όμως, δεν ήξεραν σε τι πράγμα αναφέρεται ο Αλέξης Κούγιας και έτσι πλησίασαν τον Μάνο Δασκαλάκη και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Αλέξης Κούγιας: Δεν είναι ωραίο... Μην πειράζεις τα πράγματα, όπως και εκείνοι (εννοώντας την οικογένεια της κατηγορούμενης) δεν πειράζουν τα δικά σου. Αυτό που κάνεις, να βγάζεις τη φωτογραφία από τον τάφο, είναι βεβήλωση νεκρού.

Μάνος Δασκαλάκης: Κάνε ό,τι θέλεις! Εγώ είμαι ο μόνος που έχω δικαίωμα στον τάφο.

Η χρήση ενικού προσώπου προς το πρόσωπό του, φέρεται να ενόχλησε τον Αλέξη Κούγια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με τον ίδιο να του απαντά: «Τότε θα με αναγκάσεις να κινηθώ νομικά». Η συζήτηση των δύο ανδρών έληξε με κάποιες απρεπείς εκφράσεις.

Τι συμβαίνει με τους τάφους των τριών νεκρών παιδιών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, την Πέμπτη πριν τα Χριστούγεννα η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου θέλησε να πάει να βάλει τη μόνιμη φωτογραφία στο μνήμα της Τζωρτζίνας. Έτσι, με τη βοήθεια του πατριού της πήγαν στο νεκροταφείο και έκαναν τις απαραίτητες εργασίες για την τοποθέτησή της, ώστε να είναι εκεί την ημέρα του μνημόσυνου, που είναι σε λίγες ημέρες. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα βρήκαν σπασμένη τη φωτογραφία. Όπως ισχυρίζονται, έμαθαν ότι το έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Από την πλευρά του κ. Δασκαλάκη ισχυρίζονται, ότι οι φωτογραφίες που τοποθετήθηκαν στο μνήμα «δεν ταίριαζαν» σε έναν τάφο, αφού ήταν από συγκεκριμένες προσωπικές στιγμές, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει, ότι η κατηγορούμενη μητέρα δεν μπορεί να έχει κανέναν λόγο στους τάφους των παιδιών τους. Σημειώνεται, ότι στον συγκεκριμένο τάφο βρίσκεται η 9χρονη Τζωρτζίνα και όχι οι αδελφές της Μαλένα και Ίριδα, παρόλο που αναφέρονται σε αυτόν τα ονόματά τους.