Ιωάννα Τούνη: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι – Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Ιωάννα Τούνη: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι – Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Το μήνυμα της προς τους δημοσιογράφους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Τούνη και ο άντρας της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς σήμερα ήρθε στη ζωή το παιδάκι τους. Η γνωστή Instagramer, που μπήκε για προγραμματισμένο τοκετό σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η influencer έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαστε καλά το μωράκι κι εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου. Είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω» έγραψε αρχικά ενώ παρακάλεσε να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι την ιδιωτικότητά τους και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει σε κάποιο κανάλι.

«Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα/στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα. Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» πρόσθεσε στην ανάρτησή της.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του στα stories του στο instagram«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή» έγραψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.