Το ξέσπασμα της διευθύντριας Παθολογικής του νοσοκομείου Ρεθύμνου: «Εξαναγκάζομαι σε παραίτηση»

Το ξέσπασμα της διευθύντριας Παθολογικής του νοσοκομείου Ρεθύμνου: «Εξαναγκάζομαι σε παραίτηση»

Τι καταγγέλλει

Με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Ελένη Ιωαννίδου εξηγεί όλους τους λόγους που την εξανάγκασαν να παραιτηθεί από τη θέση της.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι της επιβλήθηκε να συμμετέχει σε διακομιδές διασωληνωμένων ασθενών «παρά την έγγραφη και έντονη αντίθεση μου που πηγάζει από την μη ειδίκευση μου σε αυτό το αντικείμενο».

«Εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ γιατί ο χρόνος μου με την οικογένεια μου είναι ελάχιστος και είμαι σε μια συνεχή κίνηση και αγωνία για να κρατήσω ένα επίπεδο στη φροντίδα των ασθενών, στην εκπαίδευση των ειδικευόμενων και τη συνεργασία με τις άλλες κλινικές. Εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ γιατί εδώ και 4 χρόνια δεν μπορώ να λειτουργήσω το εξωτερικό παθολογικό ιατρείο και ντρέπομαι τους ασθενείς που νοσηλεύω όταν τους λέω ότι δεν γίνεται επανεξέταση. Εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ γιατί αγνοήθηκα σε όποια πρόταση έκανα για προϊσταμένη της κλινικής και για νοσηλεύτρια λοιμώξεων», συμπληρώνει αναφορικά με τους λόγους παραίτησής της.