Φρίκη στον Αλιάκμονα: «Διαψεύδω ότι πήγε σε ρεβεγιόν – Απομονώθηκε σε σπηλιά», λέει ο δικηγόρος της

Φρίκη στον Αλιάκμονα: «Διαψεύδω ότι πήγε σε ρεβεγιόν – Απομονώθηκε σε σπηλιά», λέει ο δικηγόρος της

«Σήμερα θα βάλουμε το χέρι βαθιά στη δικογραφία και θα μάθουμε αν μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως μία 29χρονη μητέρα κατηγορείται πως πέταξε το μωρό της στο φράγμα του Αλιάκμονα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Ο δικηγόρος της 29χρονης μητέρας πάντως, Αντώνης Μπιδέρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, διαψεύδει ότι η πελάτισσά του πήγε και γιόρτασε την Πρωτοχρονιά, ενώ επισημαίνει ότι απομονώθηκε πλήρως για να μην βλέπει κανέναν.

«Είχα λίγο χρόνο να ασχοληθώ με την δικογραφία. Την έχω προσεγγίσει, έχουμε μιλήσει στο κρατητήριο. Δεν έχει συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα των πράξεων της» αναφέρει ο κ. Μπιδέρης και συνεχίζει. «Διαψεύδω ότι πήγε σε ρεβεγιόν. Η γυναίκα αυτή μετά την πράξη, πήγε και απομονώθηκε κάπου, σε ένα μέρος σαν σπηλιά. Πρέπει να ανοίξει ένα θέμα για τις ακούσιες νοσηλείες. Σήμερα θα βάλουμε το χέρι βαθιά στη δικογραφία και θα μάθουμε αν μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές» ανέφερε σχετικά, χωρίς να δίνει ξεκάθαρη απάντηση αν η γυναίκα τον τελευταίο καιρό παρακολουθείτο από ψυχίατρο.

Η 29χρονη ακόμη και τώρα, μετά την απολογία της, δε μιλάει σε κανέναν. Παραμένει σιωπηλή.

Στο γραφείο της ανακρίτριας που οδηγήθηκε το μεσημέρι παρέμεινε για περίπου μία ώρα. Ήταν ψύχραιμη και επαναλάμβανε συνεχώς ότι δε σκότωσε εκείνη το κοριτσάκι της, παρόλο που η ίδια λίγες ώρες νωρίτερα είχε υποδείξει στους αστυνομικούς το σημείο που το εγκατέλειψε και είχε περιγράψει με λεπτομέρειες τον τρόπο που πήγε στο φράγμα του Αλιάκμιονα.

Σύμφωνα με τπληροφορίες φέρεται να είπε η μητέρα ότι δεν το αγαπούσε κανείς αυτό το παιδί και ότι θα ήταν καλύτερα εκεί που το άφησε και έφυγε.

Η 29χρονη ανέφερε ακόμη ότι δεν ήξερε κολύμπι και ότι δεν μπορούσε να το βοηθήσει και το παιδί πέθανε με ασφυκτικό θάνατο.