Γλυκά Νερά: «Προειδοποιητικό μήνυμα» ήταν οι πυροβολισμοί σε βενζινάδικο

Γλυκά Νερά: «Προειδοποιητικό μήνυμα» ήταν οι πυροβολισμοί σε βενζινάδικο

Είχαν σκοτώσει πριν κάποιους μήνες τον ιδιοκτήτη

«Προειδοποιητικό μήνυμα» με δύο πυροβολισμούς στον αέρα έστειλαν άγνωστοι, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (26/12), έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων επί της λεωφόρου Λαυρίου στα Γλυκά Νερά.

Πρόκειται για επιχείρηση συμφερόντων της οικογένειας του 38χρονου Γιώργου Μήτσου, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο έπεσε νεκρός από σφαίρες εκτελεστών έξω ακριβώς από δικό του βενζινάδικο στον Γέρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Smart προσέγγισαν το πρατήριο υγρών καυσίμων από το αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Λαυρίου και πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν δύο κάλυκες, οι οποίοι εστάλησαν για να ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Μόλις έγινε γνωστό σε ποιον ανήκει το πρατήριο υγρών καυσίμων, ανέλαβε την προανάκριση το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως «μήνυμα» προς την οικογένεια που δραστηριοποιείται συνολικά στο εμπόριο υγρών καυσίμων και δεν αποκλείεται να εκπορεύτηκε απ’ αυτούς που έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία του Γιώργου Μήτσου.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας, πριν δολοφονηθεί είχε αναφέρει ότι δέχονταν απειλές, ενώ κυκλοφορούσε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που διέθετε αλεξίσφαιρα τζάμια.