Βόλος: Μήνυση για ξυλοδαρμό και εκφοβισμό 15χρονης από συμμαθητές της κατέθεσαν οι γονείς της

Βόλος: Μήνυση για ξυλοδαρμό και εκφοβισμό 15χρονης από συμμαθητές της κατέθεσαν οι γονείς της

Συμμαθητής έσπασε το δάκτυλό της στην προσπάθειά του να πάρει από το χέρι της έναν αναπτήρα

Μήνυση για εκφοβισμό, ξυλοδαρμό και απειλή σε βάρος ενός κοριτσιού 15 ετών από συμμαθητές της κατέθεσαν οι γονείς της.

Όπως επισήμανε ο πατέρας της, το τελευταίο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή όταν συμμαθητής έσπασε το δάκτυλο της κόρης του στην προσπάθειά του να πάρει από το χέρι της έναν αναπτήρα και το κορίτσι πήγε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο πατέρας ζήτησε την προστασία του εισαγγελέα ενώ ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου αλλά και η Β’θμια Διεύθυνση, με τον προϊστάμενο Σωκράτη Σαβελίδη να επισκέπτεται σήμερα το σχολείο για να δουν πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα. Στο γεγονός είχε αναφερθεί ο κ. Σαβελίδης μιλώντας στην ΕΡΤ για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη bullying σε μαθητή Γυμνασίου στον Αλμυρό.

Ο πατέρας του κοριτσιού ανέφερε ότι τρεις συμμαθητές του κοριτσιού το απειλούν με μαχαίρι και κατσαβίδι τόσο στο σχολείο όσο και εκτός, αλλά οι γονείς μόλις πρόσφατα το πληροφορήθηκαν.

«Το παιδί τα κρατούσε μυστικά και δεν μπορούσαμε να μάθουμε κάτι. Το βλέπαμε χτυπημένο και έλεγε ότι έπεσε ή ότι χτύπησε στο μπάσκετ. Πριν ένα μήνα ήρθε κουτσαίνοντας γιατί την σπρώξανε και χτύπησε στον αστράγαλο. Μόλις κατέβαινε από το λεωφορείο για να μπει στο σχολείο, την χτυπούσαν με μπουνιές στο κεφάλι. Οι εκπαιδευτικοί φέτος είναι καινούργιοι σε σχέση με πέρσι. Δεν μας ενημέρωσαν ποτέ τι συνέβαινε. Εμάς μας είπανε μια φορά πως το παιδί είχε μια περίεργη συμπεριφορά και δεν είχε φιλίες. Μέχρι και θελήματα το βάζανε να κάνει. Τους αγόραζε πράγματα με δικά του χρήματα.