Η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της – «Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση»

Η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της – «Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση»

Πώς σώθηκε η νεαρή

Τον εφιάλτη που καταγγέλλει πως έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η βαφτιστήρα του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου.

Η 22χρονη Χριστίνα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 33χρονο σύντροφό της, με τον οποίο συζούσε εννέα μήνες. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, περιέγραψε τη φρίκη που βίωσε ενώ έδειξε και φωτογραφίες με τους μώλωπες και τα σημάδια κακοποίησης.

Η επίθεση στη μέση του δρόμου

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η νεαρή κοπέλα, όλα ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, όταν το ζευγάρι βγήκε από το κέντρο που διασκέδαζε στη Ρόδο. «Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται», είπε η 22χρονη, διευκρινίζοντας στη συνέχεια τον λόγο του τσακωμού τους: «Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα βγάλει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του. Αυτή ήταν η αφορμή».

«Με πέταξε στο πεζοδρόμιο, με χτυπούσε. Τρεις φορές πήγα να ξεφύγω. Ο ξάδερφος του προσπαθούσε να με πάρει από τα χέρια του. Την τελευταία φορά που προσπάθησα να φύγω, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει. Για να με αφήσει έφαγε ξύλο από τον ξάδερφο του γιατί δεν με άφηνε από τα χέρια του».

Ο ξάδερφος του 33χρονου την είδε που ήταν μέσα στα αίματα και του είπε να πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνος αρνήθηκε.

 

«Φοβήθηκα να αντιδράσω γιατί το σπίτι δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή. Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο να ειδοποιήσω την αστυνομία χωρίς να το πάρει είδηση» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Αφού έφτασαν στο σπίτι, ο 33χρονος φέρεται να είπε στην 22χρονη να πάει να ξεπλύνει τα αίματα με τα οποία ήταν γεμάτη.

«Του είπα “εντάξει αγάπη μου, θα πάω να πλυθώ, να κάνω και βόλτα το σκυλί γιατί λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι. Πήγαινε ξάπλωσε και έρχομαι”. Και έτσι έκανε».

Η νεαρή, είχε ενεργοποιήσει το panic button στο κινητό της και εξαιτίας αυτού κατάφερε να σωθεί. Πάτησε το κουμπί και αμέσως ειδοποιήθηκε η μητέρα της και η αστυνομία.

«Τρελάθηκα όταν πήρα το μήνυμα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν να πάρω την αστυνομία τηλέφωνο. Πίστευα ότι θα βρω σφαγμένο το παιδί μου», είπε συγκλονισμένη η μητέρα της Χριστίνας.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού μέσα σε 10 λεπτά, συνέλαβαν τον 33χρονο και τον πήγαν στο αυτόφωρο.

«Δεν παραδέχθηκε τίποτα. Μια ισχυριζόταν ότι με κλώτσησε το άλογο. Μετά αφού είδε το βίντεο είπε ότι προσπαθούσε να με σηκώσει» πρόσθεσε η νεαρή.

Το δικαστήριο έγινε και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύεται να την πλησιάζει.