Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο «Μιχάλης» για την υπόθεση της 12χρονης – Ήταν αυτός που έκλεινε τα ραντεβού

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο «Μιχάλης» για την υπόθεση της 12χρονης – Ήταν αυτός που έκλεινε τα ραντεβού

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» ο οποίος φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέας ο 57χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης , το όγδοο κατά σειρά, καθώς σύμφωνα με τις αρχές, μέσα από την ανάκριση προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με την μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης. Επιπλέον , φέρεται να επιχείρησε να εστιάσει στον ισχυρισμό του ότι δεν έχει δει ποτέ την 12χρονη ούτε έχει συνομιλήσει με τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο.

Ο «Μιχάλης» σύμφωνα με την κατηγορία είχε το ρόλο «αλιευτή πελατών» καθώς φέρεται να έκλεινε στην ανήλικη «ραντεβού βιασμού».

Ο κατηγορούμενος είναι ένα από τα πρόσωπα που η 12χρονη έβαλε στο «κάδρο» της υπόθεσης καθώς ο ρόλος του σκιαγραφείται μέσα από τις καταθέσεις της. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να εμφανίστηκε μέσω messenger και Instagram ενώ ο 53χρονος Ηλίας Μίχος φαίνεται να παρότρυνε την 12χρονη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του.

Ο «Μιχάλης» είναι ο 11ος κατηγορούμενος στην υπόθεση που οδηγείται στη φυλακή.

Μεταξύ αυτών που έχουν προφυλακιστεί είναι ο Ηλίας Μίχος και η μητέρα της ανήλικης.