Κολωνός: Νέο ένταλμα σύλληψης στην υπόθεση της 12χρονης

Κολωνός: Νέο ένταλμα σύλληψης στην υπόθεση της 12χρονης

Στο στόχαστρο τον αρχών έχει μπει ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» ο οποίος φέρεται να έχει παρελθόν μαστροπού

Νέος κύκλος ενταλμάτων σύλληψης άνοιξε στην υπόθεση της 12χρονης βιασμού και μαστροπείας από τον Κολωνό.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο φέρεται να έπαιξε κομβικό ρόλο σε όσα βίωνε η ανήλικη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο τον αρχών έχει μπει ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» ο οποίος φέρεται να έχει παρελθόν μαστροπού.

Από την έρευνα φαίνεται να προκύπτει πως το συγκεκριμένο νεαρό σε ηλικία πρόσωπο ήταν εκείνο που συνόδευε την ανήλικη στα αυτοκίνητα των βιαστών της ενώ εμφανίζεται να της έκλεινε και ραντεβού με «πελάτες» όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Ο ρόλος του «Μιχάλη» σκιαγραφείται μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης καθώς εμφανίζεται να παροτρύνει το παιδί  να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

Πρόκειται για το όγδοο ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, για την υπόθεση για την οποία έχουν προφυλακιστεί, μέχρι τώρα, 10 πρόσωπα μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης.