Έγκλημα στο Μαρούσι: Συγκλονίζει η ανακοίνωση των γονιών της 17χρονης που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη

Έγκλημα στο Μαρούσι: Συγκλονίζει η ανακοίνωση των γονιών της 17χρονης που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη

Η δράστιδα η οποία απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί

Στον ανακριτή ανηλίκων απολογήθηκε σήμερα η 17χρονη, που κατηγορείται ότι σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, από την εικόνα που παρουσίαζε, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί. Η 17χρονη ήταν σε θαραπευτική αγωγή, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν λάμβανε κανονικά το τελευταίο διάστημα. Ο συνήγορος της έκανε λόγο για πολύ συχνές διαφωνίες ανάμεσα στις δύο κοπέλες, με συνεχείς τσακωμούς και μάλιστα υποστήριξε, πως την ημέρα της δολοφονίας είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους και επιφυλάχθηκε για νέες αποκαλύψεις.

Σε βάρος της 17χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία. Η κατηγορούμενη, η οποία φέρεται από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος να τελεί υπό σύγχυση και σοκ, ανέφερε στους αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών ότι «την σκότωσα, γιατί μου ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε». Πρόσωπα του περιβάλλοντος των δυο κοριτσιών, της ανήλικης δράστιδος και του θύματος της δολοφονικής επίθεσης, έχουν κάνει λόγο για «στενή» σχέση των δύο κοριτσιών.

Συγκλονίζει ανακοίνωση των γονέων της δράστιδος

Συντετριμμένοι οι γονείς της 17χρονης, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν ότι πρόκειται για αποτρόπαιο έγκλημα, για το οποίο πρέπει να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Τονίζουν, ότι η ανήλικη αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα και θα παραμείνουν στο πλάι της.

«Δηλώνουμε ότι πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα, ειδεχθές, που δυστυχώς ετελέσθη από την κόρη μας. Θα τη στηρίξουμε υπερασπιστικά, με σκοπό να βρεθεί η ακριβής αλήθεια και οι καταστάσεις που την οδήγησαν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, με την ελπίδα μήπως ανευρεθεί κάποιο ελαφρυντικό στοιχείο, που θα απαλύνει τον πόνο μας» αναφέρουν χαρακτηριστικά.