Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 23χρονος για το μπαράζ ένοπλων ληστειών σε 2 ώρες

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 23χρονος για το μπαράζ ένοπλων ληστειών σε 2 ώρες

Ο ράπερ αποδέχθηκε τις πράξεις του και επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής φύσεως και τοξικοεξάρτησης

Στη φυλακή επέστρεψε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 23χρονος που συνελήφθη για το μπαράζ των ένοπλων ληστειών στη Θεσσαλονίκη, όταν σε διάστημα 2 ωρών λήστεψε τέσσερα φαρμακεία, τρία καταστήματα τυχερών παιχνιδιών κι ένα μίνι-μάρκετ στις περιοχές της Νεάπολης, των Αμπελοκήπων, της Καλαμαριάς και της Χαριλάου, με συνολική λεία άνω των 7.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δήλωσε καλλιτέχνης της ραπ μουσικής, είχε αποφυλακιστεί πριν από 4 μήνες εκτίοντας ποινή για παρόμοιες πράξεις. Επιστρέφοντας σε καθεστώς ελευθερίας, φαίνεται όμως πως συνέχισε την εγκληματική του δράση, με αποκορύφωμα το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν έκανε τη μία ληστεία μετά την άλλη. Εκτός από τα οκτώ συγκεκριμένα «χτυπήματα», προέκυψαν άλλα τέσσερα, σε μίνι-μάρκετ και ζαχαροπλαστείο, το αμέσως προηγούμενο διάστημα.

Απολογούμενος στον ανακριτή, ο 23χρονος φέρεται να αποδέχθηκε τις πράξεις του και επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής φύσεως και τοξικοεξάρτησης. Ζήτησε δε, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για την επιβεβαίωση των ισχυρισμών του.