Ηλεία: Στον εισαγγελέα δύο ύποπτοι για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης στη Ζαχάρω

Ηλεία: Στον εισαγγελέα δύο ύποπτοι για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης στη Ζαχάρω

Ερευνάται η εμπλοκή στην υπόθεση ως θύματος και της αδελφής του κοριτσιού, που είναι επίσης ανήλικη

Μία νέα καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη είδε το φως της δημοσιότητας στην Ηλεία, όταν ένας πατέρας 12χρονης από την περιοχή της Ζαχάρως προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος δύο ατόμων.

Μετά από έρευνες των αρχών, τα δύο αυτά πρόσωπα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Εισαγγελέα, προκειμένου να καταθέσουν ως ύποπτοι για προσβολή γεννετήσιας αξιοπρέπιας ανηλίκου και γεννετήσιες πράξεις ενώπιων ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, όπως αναφέρει το patrisnews.gr. Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ωστόσο τα άτομα θα καταθέσουν ανωμοτί προφορικά ή εγγράφως. Ξεκάθαρη εικόνα για τις κατηγορίες που ενδέχεται να απαγγελθούν, θα υπάρξει μετά τις καταθέσεις, όταν και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, για να αποφανθεί σχετικά με την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των υπόπτων για τα διερευνώμενα εγκλήματα.

Στο πλαίσιο της ίδιας καταγγελίας, σύμφωνα με το σύνολο των τεκμήριων που έχουν παραδοθεί και είναι σε γνώση των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών που χειρίζονται την υπόθεση, ερευνάται ενδεχόμενη εμπλοκή, με την ιδιότητα του θύματος και της μεγάλης αδελφής της 12χρονης, που είναι επίσης ανήλικη. Πάντως, η αδελφή της 12χρονης δεν έχει εξεταστεί ακόμα στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης, σε αντίθεση την 12χρονη που έχει δώσει επανειλημμένα καταθέσεις, καθώς με αυτή έχει καταγραφεί το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας με τους υπόπτους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες με διαλόγους και απεικονίσεις σεξουαλικού περιεχομένου, τα οποία υπέπεσαν στην αντίληψη του πατέρα της 12χρονης, που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά.