Θεσσαλονίκη: Τα ντουλάπια της κουζίνας «έκρυβαν» ναρκωτικά αξίας 300.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Τα ντουλάπια της κουζίνας «έκρυβαν» ναρκωτικά αξίας 300.000 ευρώ

Ο 42χρονος Αλβανός συνελήφθη για κατοχή πάνω από 3,4 κιλών κοκαΐνης και πάνω από 19 κιλών κάνναβης

Ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης αξίας άνω των 300.000 ευρώ, κατάσχεσαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, συλλαμβάνοντας έναν 42χρονο υπήκοο Αλβανίας, που παραπέμφθηκε ήδη στη Δικαιοσύνη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες εντοπίσθηκε ο 42χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 2 κιλών και 160 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία που χρησιμοποιούσε για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα) στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 16 κιλών και 905 γραμμαρίων, που ήταν μέσα σε δύο βαλίτσες στην κρεβατοκάμαρα, ποσότητες κοκαΐνης βάρους 3 κιλών και 404 γραμμαρίων, που ήταν επιμελώς κρυμμένες κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Επίσης, κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 530 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του. Η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών υπολογίζεται άνω των 300.000 ευρώ. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.