Κιβωτός του Κόσμου: «Είχα σαν Θεό μου αυτόν που ασέλγησε σε βάρος μου»

Κιβωτός του Κόσμου: «Είχα σαν Θεό μου αυτόν που ασέλγησε σε βάρος μου»

Ο 19χρονος που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» με την καταγγελία του, αποκάλυψε πως τον τελευταίο μήνα φιλοξενείται σε φιλικά σπίτια

Για τον φόβο που τον διακατέχει μετά την καταγγελία του για ασέλγεια σε βάρος του από τον πατέρα Αντώνιο μίλησε ο 19χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο νεαρός τόνισε, ότι «είχα σαν Θεό μου αυτόν που ασέλγησε σε βάρος μου». Ακόμη, αναφέρθηκε στη συστολή που είχε, μέχρι να κάνει την καταγγελία επισήμως και την παρότρυνση από άτομα του περιβάλλοντος του να μιλήσει, για να βοηθήσει άλλα παιδιά, που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο 19χρονος είπε ακόμη, ότι ένα «πρωτοπαλίκαρο» του πατέρα Αντώνιου τον χτύπησε στην μέση του δρόμου, αφού είχε κάνει την καταγγελία του και αποκάλυψε πως τον τελευταίο μήνα δεν μένει στο σπίτι με την μητέρα του, αλλά φιλοξενείται σε φιλικά σπίτια. Ακόμη, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του, ότι αρκετά παιδιά, μεταξύ των οποίων ο ίδιος, υπηρετούσαν τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας ενδεικτικά, ότι «ακόμη και τα πρωτοπαλίκαρα του, του φορούσαν τα παπούτσια».