Μέγαρα: Νεκρός 30χρονος Ρομά μετά από διαπληκτισμό στον καταυλισμό – Δεν έχει σχέση με τα επεισόδια για τον 16χρονο

Μέγαρα: Νεκρός 30χρονος Ρομά μετά από διαπληκτισμό στον καταυλισμό – Δεν έχει σχέση με τα επεισόδια για τον 16χρονο

Στο ιατρικό κέντρο Μεγάρων διαπιστώθηκε ο θάνατός του - Διακοπή της κυκλοφορίας στη παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου και στην περιφερειακή οδό Αιγάλεω

Ένας 30χρονος Ρομά σκοτώθηκε από πυροβολισμό στα Μέγαρα, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στον καταυλισμό του, που δεν φαίνεται να έχει σχέση με τις διαμαρτυρίες των ομόφυλων του.

Ύστερα από διαμάχη που είχαν μεταξύ τους οι δύο Ρομά, ο ένας πυροβόλησε τον άλλον.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο ιατρικό κέντρο Μεγάρων και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αλλά η υπόθεση δεν συσχετίζεται με τα επεισόδια για τον πυροβολισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Διακοπή κυκλοφορίας

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στη παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου και στην περιφερειακή οδό Αιγάλεω προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. λόγω των επεισοδίων που σημειώνονται με ομάδες Ρομά, που διαμαρτύρονται για το περιστατικό με τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από το 39ο χιλιόμετρο έως το 42ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχή των Μεγάρων, καθώς και στη περιφερειακή οδό Αιγάλεω από το ύψος της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου έως την λεωφόρο ΝΑΤΟ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στον Ασπρόπυργο

Εξάλλου, νέο περιστατικό με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών σημειώθηκε πριν από λίγο στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ ομάδα ατόμων άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στη λεωφόρο Διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο κοντά στη ΔΕΗ. Όπως αναφέρει η Αστυνομία δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ πιθανότητα τα πυρά προήλθαν από κυνηγετική καραμπίνα.

Καλύτερη είναι η εικόνα στο Σχιστό Κορυδαλλού, όπου νωρίτερα έγιναν επεισόδια καθώς μια ομάδα νεαρών Ρομά είχε ανάψει φωτιές σε κάδους σκουπιδιών στην οδό Δερβενακίων με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας. Για την κατάσβεση των πυρκαγιών επιχείρησαν 3 οχήματα με 9 πυροσβέστες, ενώ πλέον έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Φωτογραφία αρχείου