Τραγωδία στις Σέρρες: Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έφτασε στο νοσοκομείο ο 11χρονος

Τραγωδία στις Σέρρες: Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έφτασε στο νοσοκομείο ο 11χρονος

Λεπτομέρειες για τον μικρό μαθητή πουτ έφυγε από τη ζωή και τα άλλα δύο κοριτσάκια που τραυματίστηκαν αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για τα παιδιά που τραυματίστηκαν από την έκρηξη του λέβητα στο 9ο δημοτικό σχολείο. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται ο 11χρονος που σκοτώθηκε έφτασε στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και, ήδη, ήταν νεκρός από την έκρηξη που έγινε την ώρα του διαλείμματος. 

Οι γονείς και οι συγγενείς του παιδιού είναι απαρηγόρητοι.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείο αναφέρει τα εξής:

«Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του, ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.

Ο Διοικητής

Νικόλαος Φαρμάκης».

Παρακαλούμε περιμένετε ...