Μυτιλήνη: «Δολοφόνε, αυτοκτόνα» – Το ξέσπασμα της μητέρας της Ερατούς όταν αντίκρυσε τον δολοφόνο της

Μυτιλήνη: «Δολοφόνε, αυτοκτόνα» – Το ξέσπασμα της μητέρας της Ερατούς όταν αντίκρυσε τον δολοφόνο της

Η πλευρά του κατηγορούμενου ζήτησε για δεύτερη φορά αναβολή

Ένταση επικράτησε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Βορείου Αιγαίου, όπου δικάζεται σήμερα η δολοφονία της Ερατούς τον Μάιο του 2019 στη Μυτιλήνη.

Η μητέρα της, όταν έφτασε ο κατηγορούμενος, ξέσπασε. «Δολοφόνε, αυτοκτόνα, μας άφησες να σαπίσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ερατώ δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ενώ η 2χρονη κόρη της ήταν μαζί της.

Νωρίτερα η πλευρά του κατηγορούμενου ζήτησε για δεύτερη φορά αναβολή όπως και στις 14 Μαρτίου γιατί οι δικηγόροι έχουν άλλη υπόθεση στην Πάτρα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ερατούς λέει ότι το αίτημα είναι καταχρηστικό, η οικογένεια έρχεται για δεύτερη φορά με δικά της έξοδα από Αθήνα και ζητά να συζητηθεί έστω την Τετάρτη. Η Εισαγγελέας συμφώνησε. Το Μικτό Ορκωτό αποφάσισε να κρατήσει την υπόθεση και να συζητήσει στη συνέχεια αν θα αναβληθεί αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr.

Ο πρώην σύζυγος της νεκρής κοπέλας έχει κριθεί πρωτόδικα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ισόβια κάθειρξη και για παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Παρούσες είναι οι συλλογικότητες που στηρίζουν την οικογένεια της Ερατώς, μεταξύ των οποίων ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης, η κίνηση «Μαχητικές και Ελευθερες» και «Ανόρμινα».