Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης της δολοφονίας της 19χρονης

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης της δολοφονίας της 19χρονης

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να του απαγγελθούν ποινικές διώξεις και να παραπεμφθεί σε ανακριτή

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά ο 25χρονος Αλβανός δράστης της δολοφονίας με δύο σφαίρες στο κεφάλι της 19χρονης ομοεθνούς συντρόφου του στο σπίτι όπου διέμεναν στα Καμίνια.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε αρχικά ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να του ασκηθούν ποινικές διάξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και ολοχρησία και εν συνεχεία θα παραπεμφθεί στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί. Ο δράστης του φρικτού εγκλήματος έφθασε στο Δικαστικό Μέγαρο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ παρά τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων, αρνήθηκε να πει οτιδήποτε.

Στους αστυνομικούς ωστόσο του Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου όπου παραδόθηκε, φέρεται να ισχυρίστηκε, ότι προέβη στην αποτρόπαιη πράξη εξαιτίας της παθολογικής ζήλιας για την σύντροφό του και την χρήση ναρκωτικών ουσιών.