Βόλος: Απείλησε να σκοτώσει με αλυσοπρίονο υπάλληλο του δήμου

Βόλος: Απείλησε να σκοτώσει με αλυσοπρίονο υπάλληλο του δήμου

Η 50χρονη κατάφερε να σβήσει το μηχάνημα και βρήκε καταφύγιο σε κοντινό σπίτι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στον Βόλο, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε εργαζόμενη στον τομέα πρασίνου του Δήμου Βόλου και μητέρα δύο παιδιών.

Συγκεκριμένα, η 50χρονη υπάλληλος κατά τη διάρκεια της εργασίας της στην πλατεία Βαμβακουργίας δέχτηκε επίθεση από πολίτη, ο οποίος κατάφερε να της πάρει το αλυσοπρίονο που κρατούσε και επιχείρησε κυριολεκτικά να σφάξει με αυτό την εργαζόμενη. Ευτυχώς πρόλαβε η ίδια να σβήσει το μηχάνημα και κατέφυγε σε κοντινό σπίτι, για να σώσει τη ζωή της. Ο δράστης της επίθεσης έχει απασχολήσει και άλλες φορές με την επικίνδυνη συμπεριφορά του τους κατοίκους της περιοχής, προκαλώντας προβλήματα, όχι μόνο στο πάρκο όπου μαζεύονται πολλά μικρά παιδιά, αλλά γενικότερα στην περιοχή, όπου κατοικούν και πολλοί άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, φθάνοντας να μπαίνει και σε αυλές σπιτιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός ο οποίος ζει στο περιθώριο και κοιμάται όπου βρει πέριξ της πλατείας, συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η 50χρονη και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.