Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Σοκάρει η ανάρτηση του καθ’ ομολογίαν δράστη μετά την δολοφονία της 19χρονης

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Σοκάρει η ανάρτηση του καθ’ ομολογίαν δράστη μετά την δολοφονία της 19χρονης

Ο 25χρονος την πυροβόλησε εξ επαφής και έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη - Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς

Στις «αδυναμίες» του απέδωσε τη φρικτή δολοφονία της 19χρονης συντρόφου του στα Καμίνια του Πειραιά ο δράστης, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα μετά την πράξη του.

Ο 25χρονος αλβανικής καταγωγής δράστης αφού πυροβόλησε και σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι την 19χρονη σύντροφό του, επίσης αλβανικής καταγωγής, είχε το θράσος να κάνει μία ανάρτηση στα social media για την πράξη του, που αναφέρεται σε... αδυναμίες. «Αδυναμίες… Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα» έγραψε ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος.

Ο 25χρονος που εργάζεται ως μπάρμαν σε κατάστημα στην Τρούμπα και η 19χρονη που εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί στην Καλλιθέα, επέστρεψαν σπίτι τους κι άρχισαν να τσακώνονται. Ο δράστης που ομολόγησε, ότι ζήλευε παθολογικά τη σύντροφό του, υποστήριξε ότι σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών πυροβόλησε την 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι. Έπειτα, πήγε στο Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου για να παραδοθεί, λέγοντας ότι σκότωσε τη 19χρονη στο διαμέρισμα της οδού Βάμβα, αφού πρώτα είχε κρύψει το όπλο στην κατάψυξη.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα, βρήκαν την κοπέλα αιμόφυρτη, ενώ εντόπισαν το όπλο σε ένα τάπερ στην κατάψυξη, όπου το είχε κρύψει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης την πυροβόλησε εξ επαφής, ενώ η ίδια ήταν στον καναπέ.