Κιβωτός του Κόσμου: Στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά μαζεύτηκαν 31.000 ευρώ αποκαλύπτει ο σύζυγός της

Κιβωτός του Κόσμου: Στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά μαζεύτηκαν 31.000 ευρώ αποκαλύπτει ο σύζυγός της

Ο Ανδρέας Τσούνης για την ενημέρωση που είχε από την ΜΚΟ για τις δωρεές που συγκέντρωσε στη μνήμη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Στην κηδεία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά η «Κιβωτός του Κόσμου» συγκέντρωνε χρήματα από δωρεές και φέρεται εκείνη την ημέρα να μάζεψε περίπου 31.000 ευρώ, όπως ανέφερε ο σύζυγος της, Ανδρέας Τσούνης.

«Εμείς είπαμε στον κόσμο, όποιος ήθελε να καταθέσει αντί στεφάνων υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου, ας το κάνει. Δεν δώσαμε εμείς λεφτά. Δεν μαζέψαμε εμείς λεφτά. Και από εκεί και πέρα μας ενημέρωσαν, ότι μαζεύτηκε το συγκεκριμένο ποσό. Δεν είχαμε και κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε το πόσο ή τη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

«Μας είπαν ότι στη μνήμη της Φώφης μαζεύτηκαν 31.000 ευρώ. Εμείς δεν ξέραμε το ακριβές ποσό που μπήκε στου κουτί που είχαν στήσει στην κηδεία. Δεν είχαμε και κάποιο λόγο να το παρακολουθήσουμε. Οι ίδιοι μας είπαν ότι μπήκε αυτό το ποσό» ανέφερε ακόμη ο κ. Τσούνης. «Τώρα, αν είχε συγκεντρωθεί το διπλάσιο ποσό, εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Γιατί οι λογαριασμοί ήταν αυτοί και όποιος ήθελε, έβαζε και δεν είχαμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε οτιδήποτε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...