Κιβωτός του Κόσμου: Εκνευρισμένη εμφανίσθηκε η πρεσβυτέρα έξω από την δομή στον Κολωνό

Κιβωτός του Κόσμου: Εκνευρισμένη εμφανίσθηκε η πρεσβυτέρα έξω από την δομή στον Κολωνό

Η Σταματία Γεωργαντή επανεμφανίσθηκε μετά από ημέρες και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους

Την πρώτη της εμφάνιση μετά από μέρες έκανε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, που προβλήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η πρεσβυτέρα έφυγε σαν «κυνηγημένη» από την πίσω πόρτα της δομής, εμφανώς εκνευρισμένη από την παρουσία δημοσιογράφων. Η Σταματία Γεωργαντή φαίνεται να έχει χάσει την ψυχραιμία της, περιμένοντας να μπει στο αυτοκίνητο και χτύπησε με νεύρα το τζάμι του Ι.Χ., προκειμένου να της ανοίξει ο οδηγός της, ενώ απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους είπε: «Ρε άι φύγετε από εδώ».

Σημειώνεται, ότι τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» και 11 προσώπων, μεταξύ των οποίων του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας έχουν μπει «στόχαστρο» των αρμόδιων αρχών. Ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης, που χειρίζεται τη δικογραφία για τα οικονομικά της δομής, παρήγγειλε στην Οικονομική Αστυνομία να διενεργήσει εκτεταμένο και σε βάθος έλεγχο των οικονομικών της ΜΚΟ και των εμπλεκομένων στην διοίκηση αυτής.

Τα αδικήματα που διερευνώνται στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας αφορούν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε τέσσερα κακουργήματα, αυτά της υπεξαίρεσης, της απιστίας, της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.