Παπάγου: Φωτιά σε υπόγειο γκαράζ μονοκατοικίας

Παπάγου: Φωτιά σε υπόγειο γκαράζ μονοκατοικίας

Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική όταν λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/12) έλαβε κλήση για φωτιά σε υπόγειο γκαράζ μονοκατοικίας στην περιοχή του Παπάγου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Open TV, η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας επί της οδού Μπλέσσα στου Παπάγου.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα που αμέσως έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο πριν επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια, ενώ στην οδό Μπλέσσα έφτασαν και δυνάμεις της αστυνομίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή στο σημείο ήταν στελέχη της Ασφάλειας και όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «η φωτιά δεν ξέσπασε τυχαία» και επικαλέστηκε πληροφορίες που για την ώρα, πάντως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Άλλες τρεις επιχειρήσεις

Παράλληλα, η πυροσβεστική ενημέρωσε και για άλλες τρεις επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες και αφορούσαν στην κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασαν σε οχήματα.

Στην Λεωφόρο Αλέξανδρας, στη συμβολή της με την οδό Παπαθύμιου, κατεσβέσθη πυρκαγιά σε ΙΧ και επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ πυρκαγιά εκδηλώθηκε και σε όχημα στη συμβολή των οδών Πάλλη και Βεργοβίτση στην Αθήνα. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα για να σβήσουν τη φωτιά.

Επιπλέον, έθεσαν υπό έλεγχο και φωτιά που ξέσπασε σε φορτηγό στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο 35 χλμ στο ρεύμα προς Αθήνα στις Αφίδνες. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.