Κιβωτός του Κόσμου: Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών και οι μεζονέτες σε Ραφήνα και Βραυρώνα

Κιβωτός του Κόσμου: Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών και οι μεζονέτες σε Ραφήνα και Βραυρώνα

Βρέθηκε τραπεζική θυρίδα στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντώνιου στην Χίο

«Φύλλο και φτερό» κάνει η Οικονομική Αστυνομία όλα τα στοιχεία των πρώην επικεφαλής στη διοίκηση και τις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», ανάμεσά τους και δύο μεζονέτες που αγοράστηκαν από τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή σε Ραφήνα και Βραυρώνα.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η εκπομπή Live News, στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνει η μεζονέτα της Ραφήνας, η οποία στα έγγραφα εμφανίζεται ως κατοικία της πρεσβυτέρας. Πρόκειται για διαμέρισμα εμβαδού 105,580 τ.μ., στο οποίο η «Κιβωτός του Κόσμου» έχει κατά κυριότητα 100% το Α1 ακίνητο στον 1ο όροφο, καθώς και θέση στάθμευσης 15 τ.μ. Η μεζονέτα όμως στο κουδούνι έχει το όνομα της πρεσβυτέρας και όχι της «Κιβωτού».

Πέρα όμως από αυτήν τη μεζονέτα, υπάρχει και δεύτερη που αγόρασε και μεταπώλησε ο πατέρας Αντώνιος στη Βραυρώνα. Η μεζονέτα αγοράστηκε ημιτελής και ολοκληρώθηκε από τον ίδιο. Η αγορά της έγινε το 2007, με τον πάτερ Αντώνιο να αγοράζει μαζί με το διαμέρισμα και τη θέση στάθμευσης 15 τ.μ. Στη συνέχεια πωλήθηκε στη μητέρα παιδιού-τρόφιμου της «Κιβωτού», που αργότερα έγινε στενός συνεργάτης του. Ακολούθως η μεζονέτα έγινε γονική παροχή από τη μητέρα στον γιο, με παρακράτηση επικαρπίας στις 28/12/2017.

Πρόκειται για το πρόσωπο που υπήρξε στενός συνεργάτης του πατέρα Αντώνιου, που μάλιστα τον πάντρεψε τον Αύγουστο του 2021, ενώ στη συνέχεια στα κοινωνικά δίκτυα εικονίζεται σε ταξίδια στις Μαλδίβες και το Ντουμπάι.

Βρέθηκε τραπεζική θυρίδα στο όνομα της μητέρας του πάτερ Αντώνιου στη Χίο

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, εντοπίστηκε θυρίδα τράπεζας στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντώνιου στη Χίο, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα, από πότε υπάρχει αυτή η θυρίδα. Η θυρίδα αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου θα μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.